30 év tapasztalat és hagyomány

Az ILCOM Kft. építkezési és épületasztalossági munkák kivitelezésével foglalkozik, 1991-től. Több mint 30 éves fennállása alatt, a szervezet nagy tapasztalatot gyűjtött szerkezeti és kikészítési munkálatokban, kialakított egy állandó ügyfélkört illetve beszállítói bázist.

Tevékenységünk elvégzése során igényességre, minőségre és időtálloságra törekszünk, új építőanyagokat és technológiákat, modern megoldásokat felhasználva. Embereink komoly tapasztalattal rendelkeznek a legkomplexebb kivitelezési munkák megvalósításában.

Alkalmazottaink ambiciózus hozzáállása, szenvedélye/motivációja és profizmusa lehetővé tette a vállalat hosszú távú fentmaradását és növekedését a jelen pillanatig, igazodva a az ügyfelek és az építőipari szolgáltatások rohamosan változó igényeihez. Munkáink során szoros/bizalmas és hosszútávú kapcsolatot építünk ki partnereinkkel

Vállalatunk a 90-es években részt vett az illyefalvi KIDA Központ, Gyerekfalu építésében és a későbbi ingatlanfejlesztési programokban. A 2000-es évektől kezdődően főleg régi intézményi épületek felújításával foglalkoztunk, mint fővállalkozó. Ezen épületek egy része műemlék volt, ahol teljes körű szerkezeti megerősítésre és a korabelinek megfelelő kikészítési eljárások alkalmazására volt szükség. Emellett új épületek kivitelezére is sor került, 0-ról a kulcsrakész állapotig (magánházak, bentlakások, intézményépületek).

Asztalosműhelyünk nagy szakértelemmel és korszerű technikai háttérrel széleskörű szolgáltatásokat nyújt. Legyen szó bármilyen belső vagy külső famunkálatokról, egy elképzelést egészen a legapróbb részleteken át a beszerelésig megvalósítunk.